Historie

Spuiterij Gouweleeuw: 25 jaar ervaring en toonaangevend.
 
Innovatie is van begin af aan belangrijk geweest voor Spuiterij Gouweleeuw. Vanaf de start in Kraggenburg (Noordoostpolder) tot vandaag de dag springt het bedrijf in op de nieuwste ontwikkelingen in zijn branche.

Vanaf 1989 tot 1992 richtte Spuiterij Gouweleeuw zich vooral op spuitopdrachten voor trucks.
Maar toen bleek dat er een toenemende vraag was naar bouwmachines en met name hijskranen, besloot Spuiterij Gouweleeuw haar kennis en kunde uit te breiden.
In 1999 is Spuiterij Gouweleeuw verhuisd van Kraggenburg naar Emmeloord aan de Ondernemersweg.
In 2007 is onze locatie Titaniumweg gebouwd waar wij de zware en grote uitrustingsstukken van grote hijskranen spuiten. Hierdoor is onze totale productiecapaciteit vergroot tot circa 300 kranen per jaar.  
Door toegenomen groei en marktverbreding werd in 2010 besloten om nieuwbouw te plegen aan de IJzerweg.
In 2011 is de locatie aan de IJzerweg voor stralen en coaten geopend.

Vandaag de dag is Gouweleeuw expert op het gebied van spuiten, stralen en coaten. Onze behandelingen zijn geschikt voor alle weersomstandigheden.
In de branche Verticaal Transport met opdrachtgevers als Liebherr, TadanoFaun, Terex en Manitowoc is de naam gevestigd in de (internationale) kranenwereld. Ook in andere branches zoals de GWW-sector, Stralen en Coaten en de reinigingsmarkt met GeesinkNorba als opdrachtgever ( fabrikant huisvuilwagens ), is Gouweleeuw inmiddels een goede bekende.

Gouweleeuw beschikt over een eigen technische dienst, zodat de continuïteit van de behandelprocessen altijd gewaarborgd is. Dankzij de expertise van het bedrijf, biedt Gouweleeuw altijd een levensduur verlengende kwaliteit.

Wat wij belangrijk vinden:
  • Investeren in de relatie met onze klanten
  • Afspraak is afspraak
  • Leveren van een constante kwaliteit
Wat wij doen:
  • Met u meedenken
  • Deskundig advies geven
  • Rekening houden met specifieke gebruikscondities