Logistiek

Ons  logistieke proces verlangt een uitgebreide reeks aan transportmiddelen, uitgerust voor onder meer zeer zwaar transport.

Deze speciale transportmiddelen bieden onze spuiterijen unieke mogelijkheden op het gebied van snelle en flexibele inzet.

Voor het laden, lossen en intern transporteren van onderdelen gebruiken wij onze eigen heftruckvloot. Een 40-tons heftruck neemt het zeer zware werk voor zijn rekening, terwijl heftruckzijladers en diverse kleinere heftrucks ook cruciale plaatsen innemen in onze logistieke processen.

Wij hebben de beschikking over 11 platformwagens met een laadvermogen tot 120 ton welke worden voortgetrokken door 2 terminal trekkers. Daarbij maken 2 opleggers het vervoer op de openbare weg mogelijk.

Opdrachtgevers vragen ons regelmatig wat het maximale gewicht en de maximale grootte is van de objecten die wij kunnen handelen. Wij beantwoorden dit met: “ Hoe groot en zwaar kunt u aanleveren?“

Voor u betekent dit dat uw spuitwerk in goede handen is in elk deel van de gewenste procesdoorloop. Zelfs tot aan de schip-afvaart in de haven bij internationaal transport.