Verticaal Transport

Gouweleeuw is een expert én toonaangevend in Nederland op het gebied van spuiten van alles wat met Verticaal Transport te maken heeft. Hierbij moet gedacht worden aan : mobiele kranen, rupskranen, torenkranen, hoogwerkers en verreikers.

Behalve het spuiten van nieuwe machines in bedrijfskleuren heeft Gouweleeuw brede ervaring opgedaan in het overspuiten, repareren van gebruikte machines. Gedacht kan worden aan eenmalig overspuiten na een aantal jaren gebruik, maar ook kan gedacht worden aan een onderhoudscyclus.

In 2008 heeft Gouweleeuw zich verder gespecialiseerd in het spuiten van zware mobiele en rupskranen. Doordat wij de basismachine en uitrusting in productie bij aanvang van elkaar scheiden welke na het eind van het spuitproces weer samen komen zijn wij in staat om in een korte tijd een hoge kwaliteitsstandaard just in time te leveren.

Buiten de Nederlandse kraanimporteurs, dealers en vele eindgebruikers behoren tot onze klantenkring onder meer de kraanfabrikanten Liebherr, TadanoFaun, Terex en Manitowoc. Voor deze opdrachtgevers spuiten wij mobiele- en rupskranen in allerlei formaten die over de gehele wereld worden uitgeleverd.

Gouweleeuw heeft voor het behandelen van uw machines een eigen kwaliteitsnorm ontwikkeld genaamd de Gouweleeuw A-Quality norm. Graag vertellen wij u hier meer over.

Projecten