Geen project te groot of te zwaar!

Spuiterij & Straalbedrijf Gouweleeuw

Gespecialiseerd in het stralen en spuiten van allerlei objecten van groot tot klein. Of het nu gaat om verticaal transport, grond-, weg- en waterbouwmachines, vuilniswagens of ander zwaar materieel: Geen klus is te groot of te zwaar voor ons!

Snelle levering

Veilig en zorgvuldig

24/7 bereikbaar

Gespecialiseerd in het spuiten van:

Spuiterij Gouweleeuw, opgericht in 1989, is gespecialiseerd in het spuiten van zwaar materieel. Wij spuiten onder andere: kranen, graafmachines, hoogwerkers, vrachtwagens, vuilniswagens, opleggers en ander zwaar materieel.

Meer informatie over het spuiten van:

Over Gouweleeuw

Spuiterij Gouweleeuw, opgericht in 1989, is gespecialiseerd in het stralen en spuiten van zwaar materieel. Of het nu gaat om verticaal transport, grond-, weg- en waterbouwmachines, vuilniswagens of ander zwaar materieel: geen klus is te groot voor ons! Wij werken dagelijks aan opdrachten voor toonaangevende fabrikanten zoals Liebherr, Tadano, Sany, Manitowoc, Spierings, Kobelco en GeesinkNorba. Uiteraard werken wij ook voor importeurs, dealers en eindgebruikers. Door ons uitgebreide klantenbestand vinden de door ons gespoten objecten hun weg over de hele wereld! Onze 2 vestigingen in Emmeloord (NL) beschikken over ruim bemeten productie- en logistieke faciliteiten waar wij gebruik maken van de nieuwste productietechnieken. Door onze korte doorlooptijd kunnen wij uw materieel vaak al binnen 12 werkdagen spuiten volgens een hoge kwaliteitstandaard. Vandaar onze slogan ‘The power of perfection’!

Wat wij belangrijk vinden

 • Investeren in de relatie met onze klanten
 • Afspraak is afspraak
 • Leveren van een constante kwaliteit
 • Persoonlijk contact
Wat wij doen:

 • Met u meedenken
 • Deskundig advies geven
 • Rekening houden met specifieke gebruikscondities
Logistieke service
Logistieke service

Logistieke service

Opdrachtgevers vragen ons regelmatig wat het maximale gewicht en de maximale grootte zijn van de objecten die wij kunnen verwerken. Wij beantwoorden deze vraag met: “Hoe groot en zwaar kunt u aanleveren?” Wij beschikken over een uitgebreide reeks aan transportmiddelen voor zeer zwaar transport. Voor het laden, lossen en intern transporteren van onderdelen gebruiken wij onze eigen heftruckvloot. Een 40-tons heftruck neemt het zware werk voor zijn rekening, terwijl heftruckzijladers en diverse kleinere heftrucks ook cruciale plaatsen innemen in onze logistieke processen. Indien gewenst nemen wij het transport van het materieel op ons. Zowel nationaal als internationaal transport regelen wij voor u!

Full service spuiterij

 • Demontage
  Elke behandeling begint bij het demonteren van de machine. Zowel zware onderdelen als kleine onderdelen, al dan niet voorzien van elektronica of hydrauliek, worden afzonderlijk gedemonteerd.
  Lees meer
 • Reinigen
  Middels verschillende schoonmaaktechnieken in combinatie met specifieke ontvetters wordt elk onderdeel grondig gereinigd.
  Lees meer
 • Reparatie
  In geval van beschadiging of een technische storing schakelen wij voor u een monteur in die uw object reparareert.
  Lees meer
  • Voorbewerking
   Dit proces is één van de meest tijdrovende én belangrijkste processen. Per object wordt in de werkorder specifiek omschreven waar extra aandacht aan moet worden besteed.
   Lees meer
 • Stralen
  Stralen is een bijzonder effectieve manier om roest te verwijderen. Wij stralen met behulp van een straalrobot die het zware straalwerk lichter maakt.
  Lees meer
 • Schooperen
  Schooperen, ook wel metalliseren, vlamspuiten, vlamboogspuiten of zinkspuiten genaamd, is het aanbrengen van een zink- aluminiumlaag op staal.
  Lees meer
 • Coaten
  Direct na het stralen wordt er een 2 laags epoxyprimer aangebracht waardoor er een goede bescherming tegen roestvorming wordt gegarandeerd.
  Lees meer
 • Spuiten
  Het belangrijkste onderdeel van het conserveren van uw materieel is het aanbrengen van de verschillende verf- en laksystemen.
  Lees meer
 • Montage
  Als het object gespoten is komt deze terug op onze montage afdeling. Aan dit proces wordt veel aandacht besteed.
  Lees meer
 • Belettering
  Door een omvangrijke ervaring op het gebied van belettering wordt elk object voorzien van de gewenste bedrijfsuitstraling.
  Lees meer
 • Finishing Touch
  Uw machine staat klaar om weer terug gebracht te worden naar u. Maar eerst nog even de finishing touch:
  Lees meer
24/7 Bereikbaar

Neem contact met ons op! +31 (0) 612 843 637