Werken bij

 

Werken bij Gouweleeuw

Werken bij Gouweleeuw betekent samenwerken aan de totstandkoming van een topproduct. Onze werknemers zijn stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. Wij vinden het daarnaast van groot belang dat onze werknemers hun vak op een verantwoorde en veilige manier kunnen uitoefenen, daarom maken we gebruik van valbeveiliging en PBMs.

 

Interne opleidingen

De afgelopen jaren zijn wij in samenwerking met AkzoNobel begonnen met het aanbieden van interne opleidingen tot spuiter. Tijdens deze opleiding worden er op locatie bij AkzoNobel theorielessen verzorgd en wordt er lakkennis opgedaan. Daarnaast wordt ook de theorie toegepast in de praktijk en worden de fijne kneepjes van het spuiten geleerd. Na deze lessen neemt een ervaren spuiter de leerling mee in het werk. Naast de interne opleiding tot spuiter bieden wij ook andere interne opleidingen tot bijvoorbeeld (de)montagemedewerker of straler.

 

Open sollicitatie

Heb je interesse om te werken bij Gouweleeuw? Neem dan contact met ons op. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar vakmensen! Ook als je nog niet vakbekwaam bent, maar wel de juiste drive hebt, maken we graag kennis met je. Wij kunnen je intern opleiden tot bijv. spuiter of (de)montagemedewerker.

 

Contact

Tel: 0527 252 307 (keuze 4: personeelszaken)
Mail: a.witteveenvanberkum@gouweleeuw.com
Contactpersoon: Anita Witteveen–van Berkum

Vacature (ervaren) heftruckchauffeur

Zoek jij een leuke en uitdagende baan én beschik jij al over de nodige heftruck ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij weet als geen ander hoe je onze 12 tons heftruck moet besturen. Als heftruckchauffeur bij Gouweleeuw B.V. ben jij verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens en verzorg jij de interne logistiek van het (on)gespoten zwaar materieel. Jij hebt geen 8 tot 5 mentaliteit en bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt!

Arbeidsvoorwaarden:
– Salaris conform CAO
– Fulltime functie (38 uur)

Wil je meer weten over deze functie of heb je interesse? Neem dan contact op met Anita Witteveen via mail (a.witteveen@gouweleeuw.com) of
telefoon: 0527 252 307.

Vacature (ervaren) heftruckchauffeur
Vacature (ervaren) heftruckchauffeur
Vacature (leerling) spuiter
Vacature (leerling) spuiter

Vacature (leerling) spuiter

Geld verdienen en tegelijkertijd een vak leren? Bij ons kun je direct aan de slag als (leerling) spuiter!

Wij bieden jou de mogelijkheid om (intern/via school) opgeleid te worden tot spuiter. Als (leerling) spuiter zorg je er voor dat de grootste machines (kranen, hoogwerkers, graafmachines etc.) worden voorzien van een laksysteem, waardoor de machine een langere levensduur heeft en een nette bedrijfsuitstraling.
Als leerling spuiter zal jij onder leiding van één van onze specialisten het vak leren en ontwikkel jij je tot een professionele spuiter. Zo leer je o.a de verschillen in laksoorten, de opbouw van laksystemen, verschillende spuittechnieken en nog veel meer!

Jij hebt:
– Oog voor detail & kwaliteit
– Een goede dosis motivatie

Wij bieden:
– De kans om opgeleid te worden tot professioneel spuiter
– Direct werken/leren in dienstverband
– Salaris conform CAO
– Mogelijkheid tot volgen van cursussen en opleidingen (intern of via school)
– Mogelijkheid tot vaste functie

Wil je meer weten over deze functie of heb je interesse? Neem dan contact op met Anita Witteveen via mail (a.witteveen@gouweleeuw.com) of telefoon: 0527 252 307.

24/7 Bereikbaar

Neem contact met ons op!

Snelle levering

Veilig en zorgvuldig

24/7 bereikbaar