Werken bij

Werken bij Gouweleeuw

Werken bij Gouweleeuw betekent samenwerken aan de totstandkoming van een topproduct. Onze werknemers zijn stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. Wij vinden het daarnaast van groot belang dat onze werknemers hun vak op een verantwoorde en veilige manier kunnen uitoefenen, daarom maken we gebruik van valbeveiliging en PBMs.

Interne opleidingen

De afgelopen jaren zijn wij in samenwerking met AkzoNobel begonnen met het aanbieden van interne opleidingen tot spuiter. Tijdens deze opleiding worden er op locatie bij AkzoNobel theorielessen verzorgd en wordt er lakkennis opgedaan. Daarnaast wordt ook de theorie toegepast in de praktijk en worden de fijne kneepjes van het spuiten geleerd. Na deze lessen neemt een ervaren spuiter de leerling mee in het werk. Naast de interne opleiding tot spuiter bieden wij ook andere interne opleidingen tot bijvoorbeeld (de)montagemedewerker of straler.

Open sollicitatie

Heb je interesse om te werken bij Gouweleeuw? Neem dan contact met ons op. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar vakmensen! Ook als je nog niet vakbekwaam bent, maar wel de juiste drive hebt, maken we graag kennis met je. Wij kunnen je intern opleiden tot bijv. spuiter of (de)montagemedewerker.

Contact

Tel: 0527 252 307 (keuze 4: personeelszaken)
Mail: a.witteveenvanberkum@gouweleeuw.com
Contactpersoon: Anita Witteveen–van Berkum

24/7 Bereikbaar

Neem contact met ons op!

Snelle levering

Veilig en zorgvuldig

24/7 bereikbaar