Werken bij

Werken bij Gouweleeuw

Werken bij Gouweleeuw betekent samenwerken aan de totstandkoming van een topproduct. Onze werknemers zijn stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. Wij vinden het daarnaast van groot belang dat onze werknemers hun vak op een verantwoorde en veilige manier kunnen uitoefenen, daarom maken we gebruik van valbeveiliging en PBMs.  

Interne opleidingen

De afgelopen jaren zijn wij in samenwerking met AkzoNobel begonnen met het aanbieden van interne opleidingen tot spuiter. Tijdens deze opleiding worden er op locatie bij AkzoNobel theorielessen verzorgd en wordt er lakkennis opgedaan. Daarnaast wordt ook de theorie toegepast in de praktijk en worden de fijne kneepjes van het spuiten geleerd. Na deze lessen neemt een ervaren spuiter de leerling mee in het werk. Naast de interne opleiding tot spuiter bieden wij ook andere interne opleidingen tot bijvoorbeeld (de)montagemedewerker of straler.  

Open sollicitatie

Heb je interesse om te werken bij Gouweleeuw? Neem dan contact met ons op. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar vakmensen! Ook als je nog niet vakbekwaam bent, maar wel de juiste drive hebt, maken we graag kennis met je. Wij kunnen je intern opleiden tot bijv. spuiter of (de)montagemedewerker.  

Contact

Tel: 0527 252 307 (keuze 4: personeelszaken) Mail: a.witteveenvanberkum@gouweleeuw.com Contactpersoon: Anita Witteveen–van Berkum

Vacature (leerling) spuiter

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij ons kun je namelijk direct aan de slag als (leerling) spuiter! De werkzaamheden voor deze functie bestaan uit het ontvetten, inplakken en het vakkundig aanbrengen van lak op verschillende objecten zoals o.a. nieuwe huisvuilwagens (in onderdelen) en luxe sloepen. Heb je nog géén ervaring als spuiter? Géén probleem! Wij bieden jou de mogelijkheid om intern, extern (i.s.m. Akzo Nobel) of via school opgeleid te worden tot spuiter. Als leerling spuiter ga jij onder leiding van één van onze specialisten het vak leren en ontwikkel jij je tot een professioneel spuiter. Zo leer je o.a. de verschillen in laksoorten, de opbouw van laksystemen, verschillende spuittechnieken en nog veel meer!

Jij hebt: – Oog voor detail & kwaliteit – Een goede dosis motivatie

Wij bieden: – Direct werken/leren in dienstverband – Salaris conform CAO – Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen intern, extern (i.s.m. Akzo Nobel) of via school – Mogelijkheid tot vaste functie

Wil je meer weten over deze functie of heb je interesse? Neem dan contact op met Anita Witteveen- van Berkum via mail: a.witteveenvanberkum@gouweleeuw.com of telefoon: 0527 252 307.

Vacature (leerling) spuiter
Vacature (leerling) spuiter
24/7 Bereikbaar

Neem contact met ons op! +31 (0) 612 843 637

Snelle levering

Veilig en zorgvuldig

24/7 bereikbaar