Demontage

Demontage

Elke behandeling begint bij het demonteren van de machine. Zowel de grote en zware onderdelen als de kleine onderdelen, al dan niet voorzien van elektronica of hydrauliek, worden afzonderlijk gedemonteerd. Het demontageproces is erg belangrijk, want roest en oxidatie beginnen immers op plekken waar slecht geconserveerd kan worden. Tijdens het demontageproces controleren we dan ook extra op roest- en oxidatievorming. Juist deze plekken krijgen extra aandacht in het behandelplan.

Bovenloopkranen

Voor de demontage hebben onze medewerkers de beschikking over 2 bovenloopkranen met elk 2 x 12,5-tons lier, hierdoor hebben we de mogelijkheid om een hijs te verrichten van 50 ton. Door deze lieren kunnen alle onderdelen op een veilige wijze en zonder beschadigingen worden gedemonteerd en gemonteerd. Bij de zorgvuldige demontage krijgen alle losse elementen een herkenbare plaats in het productieproces. De kleinere elementen worden zorgvuldig gerangschikt om verwisseling te voorkomen.

Werkorderbord

Tijdens het demontageproces krijgen alle losse elementen een herkenbare plaats in het productieproces. Deze informatie is terug te vinden op het werkorderbord. Elk object wordt gedurende het gehele traject voorzien van dit bord. Het werkorderbord is gevuld met informatie wat betreft specifieke werkinstructies, lakbestek, opbergplekken van onderdelen en klantwensen. Door deze informatie te bundelen heeft elke werknemer de beschikking over de informatie die hij nodig heeft in zijn werkproces.

24/7 Bereikbaar

Neem contact met ons op! +31 (0) 612 843 637

Snelle levering

Veilig en zorgvuldig

24/7 bereikbaar