Mobiele kranen met hefvermogen onder 300 ton spuiten

Mobiele kranen met een hefvermogen onder de 300 ton spuiten
Mobiele kranen met een hefvermogen onder de 300 ton spuiten

Mobiele kranen met een hefvermogen onder de 300 ton spuiten

In onze spuiterij spuiten wij dagelijks ook mobiele kranen met een hefvermogen onder de 300 ton. We spuiten onder andere kranen van de merken Liebherr, Tadano, Sany, Manitowoc, Spierings en Kobelco. Onze spuiterij is volledig ingericht om deze machines efficiënt en vakkundig te kunnen spuiten. Kortom, wij staan garant voor hoogwaardig spuitwerk voor uw mobiele kraan.

Hieronder vindt u een aantal mobiele kranen met een hefvermogen onder de 300 ton die wij recentelijk in onze spuiterij hebben gespoten:

Tadano AC 4.100

In opdracht van Tadano hebben wij deze Tadano AC 4.100 van Vernazza Autogru in metallic kleuren gespoten. Het spuiten van metallic kleuren vereist een andere voorbewerking en vraagt ook meer aandacht bij het spuiten van de verf. Het spuiten van mobiele kranen met metallic verf geeft een glanzende en moderne uitstraling aan de machine. In de video ziet u het spuitproces en het resultaat ervan op de mobiele kraan.

Tadano AC 4.100
Tadano AC 4.100
Grove GMK 5250L
Grove GMK 5250L

Grove GMK 5250L

Voor onze opdrachtgever Manitowoc DE hebben we 4 Groves GMK 5250L in de bedrijfskleuren van Aertssen gespoten. Met behulp van diverse mallen hebben we met optimaal vakmanschap een diagonale witte baan over de onderwagencabine en mast gespoten. Als extra afwerking is de hele kraan in de blanke lak gespoten. De laag blanke lak biedt extra bescherming tegen de invloeden van buitenaf. In de video ziet u het proces van het spuiten en het eindresultaat van het spuitwerk op deze mobiele kranen.

Liebherr LTF 1030-3

Deze Liebherr mobiele kraan hebben wij gerenoveerd voor Schnurr Autokrane. We hebben deze 25 jaar oude mobiele kraan met meer dan 20.000 draaiuren op de teller een compleet nieuw en prachtig uiterlijk gegeven. In de video ziet u het werkproces en het eindresultaat van het spuitwerk op deze mobiele kraan.

 
Liebherr LTF 1030-3
Liebherr LTF 1030-3
Kranen overspuiten
Kranen overspuiten

Kranen overspuiten

In opdracht van Spierings Mobiele Kranen (Oss) hebben we een Spierings SK2400-AT7 overgespoten voor hun opdrachtgever Jinert, gevestigd in Zweden. Spierings heeft de kraan met bijbehorende onderdelen bij ons afgeleverd, waarna wij de machine en componenten hebben gespoten volgens de hoge kwaliteitsnormen van Spierings en Jinert. Na het spuiten is de kraan weer teruggebracht naar Spierings, die vervolgens de kraan weer heeft opgebouwd voor transport naar Zweden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het spuiten van mobiele kranen

Bent u geïnteresseerd in het laten spuiten van mobiele kranen met een hefvermogen onder de 300 ton? Via deze pagina kunt u eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het spuiten van mobiele kranen
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het spuiten van mobiele kranen
24/7 Bereikbaar

Neem contact met ons op! +31 (0) 612 843 637

Recente projecten

Snelle levering

Veilig en zorgvuldig

24/7 bereikbaar

Full service spuiterij

 • Demontage
  Elke behandeling begint bij het demonteren van de machine. Zowel zware onderdelen als kleine onderdelen, al dan niet voorzien van elektronica of hydrauliek, worden afzonderlijk gedemonteerd.
  Lees meer
 • Reinigen
  Middels verschillende schoonmaaktechnieken in combinatie met specifieke ontvetters wordt elk onderdeel grondig gereinigd.
  Lees meer
 • Reparatie
  In geval van beschadiging of een technische storing schakelen wij voor u een monteur in die uw object reparareert.
  Lees meer
  • Voorbewerking
   Dit proces is één van de meest tijdrovende én belangrijkste processen. Per object wordt in de werkorder specifiek omschreven waar extra aandacht aan moet worden besteed.
   Lees meer
 • Stralen
  Stralen is een bijzonder effectieve manier om roest te verwijderen. Wij stralen met behulp van een straalrobot die het zware straalwerk lichter maakt.
  Lees meer
 • Schooperen
  Schooperen, ook wel metalliseren, vlamspuiten, vlamboogspuiten of zinkspuiten genaamd, is het aanbrengen van een zink- aluminiumlaag op staal.
  Lees meer
 • Coaten
  Direct na het stralen wordt er een 2 laags epoxyprimer aangebracht waardoor er een goede bescherming tegen roestvorming wordt gegarandeerd.
  Lees meer
 • Spuiten
  Het belangrijkste onderdeel van het conserveren van uw materieel is het aanbrengen van de verschillende verf- en laksystemen.
  Lees meer
 • Montage
  Als het object gespoten is komt deze terug op onze montage afdeling. Aan dit proces wordt veel aandacht besteed.
  Lees meer
 • Belettering
  Door een omvangrijke ervaring op het gebied van belettering wordt elk object voorzien van de gewenste bedrijfsuitstraling.
  Lees meer
 • Finishing Touch
  Uw machine staat klaar om weer terug gebracht te worden naar u. Maar eerst nog even de finishing touch:
  Lees meer