SANY kranen spuiten

Sany-kranen spuiten
Sany-kranen spuiten

Sany-kranen spuiten

In onze spuiterij spuiten we verschillende modellen en merken kranen. Als u op zoek bent naar een professionele spuiterij voor het spuiten van Sany-kranen dan bent u bij Gouweleeuw ook aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar werken wij samen met UCM Holland, importeur en dealer van Sany-kranen in Nederland en België. Of het nu gaat om het spuiten van een nieuwe of een gebruikte Sany-kraan, wij leveren spuitwerk dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Hieronder staan een aantal Sany-kranen vermeld die wij de afgelopen jaren in onze spuiterij hebben gespoten.

Sany SCE 800TB-EV

Onlangs hebben wij de Sany SCE800TB-EV gespoten. Op verzoek van Sanycranes.services ontwikkelde en bouwde Sany deze 80-tons accuaangedreven telerupskraan. De Sany SCE800TB-EV is de eerste volledig elektrische telerupskraan van Europa. 

Het spuiten van een elektrische telerupskraan heeft niet per se een ander werkproces dan een brandstofgedreven kraan. Het is echter in elk deel van het werkproces belangrijk dat er geen elektrische spanning meer op de kraan staat. De elektronica moet voor het wassen van de kraan op een specifieke manier worden afgeplakt. Alle elektrische componenten moeten waterdicht worden gemaakt. We zijn er trots op dat wij deze innovatieve Sany-kraan in onze spuiterij hebben gespoten.

In de video ziet u het proces en het eindresultaat van het spuitwerk aan deze elektrische Sany-kraan.

Sany SCE 800TB-EV
Sany SCE 800TB-EV
Sany SCE 600TB
Sany SCE 600TB

Sany SCE 600TB

Sany-kranen spuiten is een uitgebreid proces. Voor P & K Kraanbedrijf & Transportservice B.V. hebben wij een Sany SCE 600TB in hun bedrijfskleuren gespoten. We filmden het gehele werkproces van deze Sany-kraan. Van de aankomst in de oude kleuren tot en met de aflevering in de nieuwe kleuren. Neem zeker even de tijd om de procesvideo hiernaast te bekijken!

Sany SCE 1000A

Het spuiten van Sany-kranen kan in iedere gewenste kleur. Deze Sany SCE 1000A hebben we in de bedrijfskleuren van Ballast Nedam gespoten. Benieuwd naar het eindresultaat van deze Sany-kraan? Bekijk dan zeker deze video. 

Sany SCE 1000A
Sany SCE 1000A
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het spuiten van Sany-kranen
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het spuiten van Sany-kranen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het spuiten van Sany-kranen

Heeft u interesse om uw Sany-kraan bij Gouweleeuw te laten spuiten? Dan kunt u eenvoudig en vrijblijvend via deze pagina een offerte aanvragen. 

24/7 Bereikbaar

Neem contact met ons op! +31 (0) 612 843 637

Recente projecten

Snelle levering

Veilig en zorgvuldig

24/7 bereikbaar

Full service spuiterij

 • Demontage
  Elke behandeling begint bij het demonteren van de machine. Zowel zware onderdelen als kleine onderdelen, al dan niet voorzien van elektronica of hydrauliek, worden afzonderlijk gedemonteerd.
  Lees meer
 • Reinigen
  Middels verschillende schoonmaaktechnieken in combinatie met specifieke ontvetters wordt elk onderdeel grondig gereinigd.
  Lees meer
 • Reparatie
  In geval van beschadiging of een technische storing schakelen wij voor u een monteur in die uw object reparareert.
  Lees meer
  • Voorbewerking
   Dit proces is één van de meest tijdrovende én belangrijkste processen. Per object wordt in de werkorder specifiek omschreven waar extra aandacht aan moet worden besteed.
   Lees meer
 • Stralen
  Stralen is een bijzonder effectieve manier om roest te verwijderen. Wij stralen met behulp van een straalrobot die het zware straalwerk lichter maakt.
  Lees meer
 • Schooperen
  Schooperen, ook wel metalliseren, vlamspuiten, vlamboogspuiten of zinkspuiten genaamd, is het aanbrengen van een zink- aluminiumlaag op staal.
  Lees meer
 • Coaten
  Direct na het stralen wordt er een 2 laags epoxyprimer aangebracht waardoor er een goede bescherming tegen roestvorming wordt gegarandeerd.
  Lees meer
 • Spuiten
  Het belangrijkste onderdeel van het conserveren van uw materieel is het aanbrengen van de verschillende verf- en laksystemen.
  Lees meer
 • Montage
  Als het object gespoten is komt deze terug op onze montage afdeling. Aan dit proces wordt veel aandacht besteed.
  Lees meer
 • Belettering
  Door een omvangrijke ervaring op het gebied van belettering wordt elk object voorzien van de gewenste bedrijfsuitstraling.
  Lees meer
 • Finishing Touch
  Uw machine staat klaar om weer terug gebracht te worden naar u. Maar eerst nog even de finishing touch:
  Lees meer