Vuilniswagens spuiten

Vuilniswagens
Vuilniswagens

Vuilniswagens

GeesinkNorba, toonaangevend huisvuilwagenfabrikant in Europa, heeft in 2010 gekozen voor Gouweleeuw als leverancier voor het conserveren van hun huisvuilwagens.

Gouweleeuw heeft in 2011 een speciaal ingerichte spuiterij geopend met een specifieke ontwikkelde routing. Door de investering in deze spuiterij is Gouweleeuw in staat om de componenten tegen een concurrerende prijs, in de gewenste kwaliteit en “just in time” te leveren. Het ‘just in time’ leveren is een vereiste, aangezien Gouweleeuw midden in het productieproces van GeesinkNorba verweven is.

Een belangrijk detail is dat de componenten van de huisvuilwagens, zodra deze de spuiterij binnen komen, inpandig blijven. Alle processen worden dus van A tot Z onder één dak uitgevoerd. Dit is in combinatie met de aantallen, levertijden, omvang en de diversiteit van de componenten, uniek!

Het halen en brengen van de huisvuilwagencomponenten wordt overigens geheel door Gouweleeuw verzorgd met haar eigen transportmaterieel.

Binnenkort zal onze nieuwe vuilniswagens-bedrijfsvideo te zien zijn op onze website!

24/7 Bereikbaar

Neem contact met ons op!

Snelle levering

Veilig en zorgvuldig

24/7 bereikbaar

Full service spuiterij

 • Demontage
  Elke behandeling begint bij het demonteren van de machine. Zowel zware onderdelen als kleine onderdelen, al dan niet voorzien van elektronica of hydrauliek, worden afzonderlijk gedemonteerd.
  Lees meer
 • Reinigen
  Middels verschillende schoonmaaktechnieken in combinatie met specifieke ontvetters wordt elk onderdeel grondig gereinigd.
  Lees meer
 • Reparatie
  In geval van beschadiging of een technische storing schakelen wij voor u een monteur in die uw object reparareert.
  Lees meer
  • Voorbewerking
   Dit proces is één van de meest tijdrovende én belangrijkste processen. Per object wordt in de werkorder specifiek omschreven waar extra aandacht aan moet worden besteed.
   Lees meer
 • Stralen
  Stralen is een bijzonder effectieve manier om roest te verwijderen. Wij stralen met behulp van een straalrobot die het zware straalwerk lichter maakt.
  Lees meer
 • Schooperen
  Schooperen, ook wel metalliseren, vlamspuiten, vlamboogspuiten of zinkspuiten genaamd, is het aanbrengen van een zink- aluminiumlaag op staal.
  Lees meer
 • Coaten
  Direct na het stralen wordt er een 2 laags epoxyprimer aangebracht waardoor er een goede bescherming tegen roestvorming wordt gegarandeerd.
  Lees meer
 • Spuiten
  Het belangrijkste onderdeel van het conserveren van uw materieel is het aanbrengen van de verschillende verf- en laksystemen.
  Lees meer
 • Montage
  Als het object gespoten is komt deze terug op onze montage afdeling. Aan dit proces wordt veel aandacht besteed.
  Lees meer
 • Belettering
  Door een omvangrijke ervaring op het gebied van belettering wordt elk object voorzien van de gewenste bedrijfsuitstraling.
  Lees meer
 • Finishing Touch
  Uw machine staat klaar om weer terug gebracht te worden naar u. Maar eerst nog even de finishing touch:
  Lees meer