Kobelco kranen spuiten

Kobelco-kranen spuiten
Kobelco-kranen spuiten

Kobelco-kranen spuiten

In onze spuiterij hebben we uitgebreide ervaring in het professioneel spuiten van Kobelco-kranen. Al onze spuitprocessen voor Kobelco-kranen worden uitgevoerd op onze locatie in Emmeloord. Onze vakmensen beschikken over de benodigde expertise en maken gebruik van de nieuwste technologieën om Kobelco-kranen te spuiten. 

Kobelco over Gouweleeuw:

“Wij laten regelmatig kranen spuiten door Gouweleeuw. Als kraanfabrikant staan wij voor het leveren van topkwaliteit. Door te kiezen voor een spuiter als Gouweleeuw kunnen we onze topkwaliteit waarborgen en kiezen we ook voor zekerheid. Afspraken worden stipt nagekomen.

Voor het spuiten van de 600-ton Kobelco SL6000J was het voor ons en voor onze klant bijzonder belangrijk dat het gehele proces perfect zou lopen, aangezien de kraan zo snel mogelijk ingezet moest worden voor projecten in het noordelijke poolgebied. Daarnaast moest de machine extra goed geconserveerd worden tegen de extreme klimatologische omstandigheden aan zee in Arctisch werkgebied. Door het aanbrengen van een speciale epoxylak op de machine en giekdelen zal de kraan goed en langdurig beschermd zijn tegen deze extreme werkcondities. De kraan werd op tijd afgeleverd en wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!”

Benieuwd geworden naar het werkproces van de Kobelco SL600J? Bekijk dan zeker de video!

Kobelco over Gouweleeuw:
Kobelco over Gouweleeuw:
Werkproces voor het spuiten van Kobelco-kranen
Werkproces voor het spuiten van Kobelco-kranen

Werkproces voor het spuiten van Kobelco-kranen

Demontage: We starten met een gedeeltelijke demontage van de kraan. Tijdens dit proces controleren we nauwlettend op roest- en oxidatieplekken. Indien nodig behandelen we deze plekken zorgvuldig voor het beste resultaat. Het plaatwerk van de Kobelco-kraan wordt apart voorbewerkt en gespoten om een optimale afwerking te garanderen.

Reinigen: Na demontage ondergaat de Kobelco-kraan een grondige reiniging in onze speciaal uitgeruste wasplaats. Hier beschikken we over een loopput en een bordes, waardoor zowel de boven- als onderkant van de kraan goed gereinigd kan worden.

Voorbewerking: Na het reinigen volgt het schuurproces. De oude laklaag wordt verwijderd en delen die niet gespoten moeten worden, worden zorgvuldig afgeplakt. Indien nodig behandelen we eventuele roestvorming in deze fase.

Werkproces voor het spuiten van Kobelco-kranen

Spuiten: De Kobelco-kraan gaat de spuitcabine in na het voorwerk. Eerst voorzien we de kraan van een primerlaag en vervolgens spuiten we de gewenste laklaag.

Montage: Na het spuiten gaat de Kobelco-kraan naar onze montageafdeling, waar deze volledig wordt geassembleerd.

Belettering en Finishing Touch: Op verzoek kan de Kobelco-kraan worden voorzien van belettering in samenwerking met Van Essen Van Raay (VEVR). De kraan ondergaat een grondige kwaliteitscontrole om te waarborgen dat deze voldoet aan de Gouweleeuw-standaard. Zodra de Kobelco- kraan volledig gereed is, ontvangt deze onze kwaliteitssticker als finishing touch.

Werkproces voor het spuiten van Kobelco-kranen
Werkproces voor het spuiten van Kobelco-kranen
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in het spuiten van Kobelco-kranen door Gouweleeuw? Via deze pagina kunt u vrijblijvend en eenvoudig een offerte aanvragen.

24/7 Bereikbaar

Neem contact met ons op! +31 (0) 612 843 637

Recente projecten

Snelle levering

Veilig en zorgvuldig

24/7 bereikbaar

Full service spuiterij

 • Demontage
  Elke behandeling begint bij het demonteren van de machine. Zowel zware onderdelen als kleine onderdelen, al dan niet voorzien van elektronica of hydrauliek, worden afzonderlijk gedemonteerd.
  Lees meer
 • Reinigen
  Middels verschillende schoonmaaktechnieken in combinatie met specifieke ontvetters wordt elk onderdeel grondig gereinigd.
  Lees meer
 • Reparatie
  In geval van beschadiging of een technische storing schakelen wij voor u een monteur in die uw object reparareert.
  Lees meer
  • Voorbewerking
   Dit proces is één van de meest tijdrovende én belangrijkste processen. Per object wordt in de werkorder specifiek omschreven waar extra aandacht aan moet worden besteed.
   Lees meer
 • Stralen
  Stralen is een bijzonder effectieve manier om roest te verwijderen. Wij stralen met behulp van een straalrobot die het zware straalwerk lichter maakt.
  Lees meer
 • Schooperen
  Schooperen, ook wel metalliseren, vlamspuiten, vlamboogspuiten of zinkspuiten genaamd, is het aanbrengen van een zink- aluminiumlaag op staal.
  Lees meer
 • Coaten
  Direct na het stralen wordt er een 2 laags epoxyprimer aangebracht waardoor er een goede bescherming tegen roestvorming wordt gegarandeerd.
  Lees meer
 • Spuiten
  Het belangrijkste onderdeel van het conserveren van uw materieel is het aanbrengen van de verschillende verf- en laksystemen.
  Lees meer
 • Montage
  Als het object gespoten is komt deze terug op onze montage afdeling. Aan dit proces wordt veel aandacht besteed.
  Lees meer
 • Belettering
  Door een omvangrijke ervaring op het gebied van belettering wordt elk object voorzien van de gewenste bedrijfsuitstraling.
  Lees meer
 • Finishing Touch
  Uw machine staat klaar om weer terug gebracht te worden naar u. Maar eerst nog even de finishing touch:
  Lees meer