Vrachtwagens spuiten

Vrachtwagens
Vrachtwagens

Vrachtwagens

Vrachtwagens spuiten doen wij met uiterste precisie. Wij gaan namelijk voor perfectie, want wij begrijpen dat uw vrachtwagen uw visitekaartje is! Moet roest verwijderd worden, lakschade hersteld of wilt u uw vrachtwagen spuiten in bedrijfskleuren? Bij Gouweleeuw bent u aan het juiste adres. Dankzij onze speciaal uitgeruste spuitcabines kunnen wij elke vrachtwagen spuiten. In de gecombineerde spuitcabines worden de spuitwerkzaamheden opgevolgd door een hypermodern droogproces. Dit zorgt er mede voor dat wij uw vrachtwagen binnen 5-8 werkdagen kunnen spuiten volgens een hoge kwaliteitsstandaard, zodat u weer snel de weg op kunt!

Werkproces vrachtwagens spuiten

Voorafgaand aan het spuiten van uw vrachtwagen worden eerst het plaatwerk en andere losse onderdelen gedemonteerd. Dit wordt gedaan omdat roest en oxidatie immers beginnen op plekken waar slecht geconserveerd kan worden. Na het demontageproces wordt de vrachtwagen grondig gereinigd in onze inpandige wasplaats die voorzien is van een loopput en een bordes. Vervolgens wordt de vrachtwagen geschuurd en worden roestplekken verwijderd. Na de voorbewerking kan de vrachtwagen worden gespoten. Door verschillende verf- en laksystemen aan te brengen worden uw voertuigen niet alleen beschermd, maar krijgen ze ook een langere levensduur met betere restwaarden en een professionele uitstraling. Nadat de vrachtwagen gespoten is, komt deze weer terug op de montageafdeling. Na de montage wordt er een uitgebreide inspectie uitgevoerd van de werking van de vrachtwagen.

Huisstijl

Wij kunnen als geen ander de gewenste stijl aanbrengen op uw vrachtwagens en gaan daarbij zeer secuur en vakkundig te werk. Door te kiezen voor kwaliteitslakken van onze verfleverancier AkzoNobel wordt uw vrachtwagen goed beschermd tegen de extreme omstandigheden waaraan vrachtwagens dagelijks worden blootgesteld. Door vrachtwagens niet alleen te spuiten, maar ze ook te bestickeren/beletteren, creëren wij een uniek wagenpark dat helemaal voorzien is van uw huisstijl. Een perfect gespoten vrachtwagen inclusief bestickering onderstreept uw bedrijfsidentiteit en zorgt voor herkenning op de weg en bij uw klanten. Spuiterij Gouweleeuw heeft in de afgelopen jaren verscheidene kleine en grote wagenparken in de spuitcabine gehad. Zo spuiten wij vanaf juli 2020 het wagenpark van Cosun Beet Company (voormalige Suiker Unie). Deze circa 60 opleggers en 40 vrachtwagens spuiten wij in de nieuwe bedrijfskleuren. Wilt u zien hoe deze vrachtwagens gespoten worden in onze spuiterij? Bekijk dan de video! Interesse om uw vrachtwagen te laten spuiten? Via deze pagina kunt u contact met ons opnemen!

Huisstijl
Huisstijl
27 Vrachtwagens voor Saan FBN
27 Vrachtwagens voor Saan FBN

27 Vrachtwagens voor Saan FBN

Bij Gouweleeuw hebben we het genoegen gehad om voor onze klant Saan FBN maar liefst 27 vrachtwagens te spuiten in hun bedrijfskleuren. Onze ruime spuitcabines stellen ons in staat om efficiënt te werken en tot wel 4 vrachtwagens tegelijkertijd te voorzien van een nieuwe spuitlaag. 

In de bijbehorende video tonen we graag het transformatieproces van deze vrachtwagens. Van de ‘before’-beelden waarin de vrachtwagens in hun oorspronkelijke staat te zien zijn, tot de ‘after’-beelden waarin ze stralen in de gespoten bedrijfskleuren van Saan FBN. Door een goede voorbewerking en het strak afplakken van de mallen door onze vakmensen hebben we een strakke scheiding kunnen creëren tussen de 2 verschillende kleuren van Saan FBN.

Opleggers spuiten

Voor het stralen en spuiten van opleggers, diepladers en semidiepladers bent u bij Gouweleeuw aan het juiste adres. Opleggers leggen duizenden kilometers af, moeten laden en lossen en krijgen te maken met steenslag en beschadiging. Wanneer de laklaag beschadigd is ontstaat er op den duur roestvorming. Wij stralen en spuiten de opleggers van chassis tot opbouw.

Werkproces opleggers stralen

Wanneer de oplegger verroest is, stralen wij de onderdelen van de oplegger. Voor een optimale bescherming kan de oplegger na het stralen geschoopeerd worden. Het schooperen, ook wel vlamverzinken genoemd, voorkomt roestvorming wanneer er lakschade is ontstaan. Na het schooperen worden de laksystemen aangebracht op de oplegger.

Werkproces opleggers spuiten

Na het stralen en schooperen kan het spuiten van de oplegger beginnen. Eerst wordt er een epoxyprimer aangebracht en vervolgens kunnen we de oplegger spuiten in de gewenste kleur. Voor het onderstel van de oplegger wordt een speciale chassislak gebruikt. Indien gewenst kan er klantbelettering aangebracht worden op de oplegger. De deskundigheid van onze specialisten en de producten van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat uw trailer er weer als nieuw uitziet.  

Opleggers spuiten
Opleggers spuiten
Opleggers spuiten voor Cosun Beet Company
Opleggers spuiten voor Cosun Beet Company

Opleggers spuiten voor Cosun Beet Company

Spuiterij Gouweleeuw heeft in de afgelopen jaren verscheidene kleine en grote wagenparken in de spuitcabine gehad. Zo spuiten wij vanaf juli 2020 het wagenpark van Cosun Beet Company (voormalige Suiker Unie). Deze circa 40 vrachtwagens en 60 opleggers spuiten wij in de nieuwe bedrijfskleuren. Wilt u zien hoe deze vrachtwagens en opleggers gespoten worden in onze spuiterij? Bekijk dan de video!

Gouweleeuw levertijd & kwaliteit

Gouweleeuw heeft in de afgelopen 30 jaar vele opleggers, trailers en diepladers gestraald en gespoten en heeft zo haar expertise in het spuiten van opleggers opgebouwd. Ons bedrijf heeft de beschikking over ruim bemeten productie- en logistieke faciliteiten waar wij gebruik maken van de nieuwste productietechnieken. U kunt van ons een perfect eindresultaat verwachten in combinatie met onze korte levertijd van 10 werkdagen! Interesse om uw oplegger, dieplader of semidieplader te laten spuiten? Via deze pagina kunt u contact met ons opnemen!

24/7 Bereikbaar

Neem contact met ons op! +31 (0) 612 843 637

Snelle levering

Veilig en zorgvuldig

24/7 bereikbaar

Full service spuiterij

 • Demontage
  Elke behandeling begint bij het demonteren van de machine. Zowel zware onderdelen als kleine onderdelen, al dan niet voorzien van elektronica of hydrauliek, worden afzonderlijk gedemonteerd.
  Lees meer
 • Reinigen
  Middels verschillende schoonmaaktechnieken in combinatie met specifieke ontvetters wordt elk onderdeel grondig gereinigd.
  Lees meer
 • Reparatie
  In geval van beschadiging of een technische storing schakelen wij voor u een monteur in die uw object reparareert.
  Lees meer
  • Voorbewerking
   Dit proces is één van de meest tijdrovende én belangrijkste processen. Per object wordt in de werkorder specifiek omschreven waar extra aandacht aan moet worden besteed.
   Lees meer
 • Stralen
  Stralen is een bijzonder effectieve manier om roest te verwijderen. Wij stralen met behulp van een straalrobot die het zware straalwerk lichter maakt.
  Lees meer
 • Schooperen
  Schooperen, ook wel metalliseren, vlamspuiten, vlamboogspuiten of zinkspuiten genaamd, is het aanbrengen van een zink- aluminiumlaag op staal.
  Lees meer
 • Coaten
  Direct na het stralen wordt er een 2 laags epoxyprimer aangebracht waardoor er een goede bescherming tegen roestvorming wordt gegarandeerd.
  Lees meer
 • Spuiten
  Het belangrijkste onderdeel van het conserveren van uw materieel is het aanbrengen van de verschillende verf- en laksystemen.
  Lees meer
 • Montage
  Als het object gespoten is komt deze terug op onze montage afdeling. Aan dit proces wordt veel aandacht besteed.
  Lees meer
 • Belettering
  Door een omvangrijke ervaring op het gebied van belettering wordt elk object voorzien van de gewenste bedrijfsuitstraling.
  Lees meer
 • Finishing Touch
  Uw machine staat klaar om weer terug gebracht te worden naar u. Maar eerst nog even de finishing touch:
  Lees meer