Liebherr kranen spuiten

Liebherr kranen spuiten
Liebherr kranen spuiten

Liebherr kranen spuiten

In onze spuiterij spuiten we dagelijks Liebherr-kranen. Van deze kranen is een groot aantal nieuw, maar daarnaast spuiten we Liebherr-kranen voor dealers of eindgebruikers. Zo worden wij ook ingeschakeld door kraanbedrijven die een tweedehands kraan hebben gekocht en deze Liebherr-kraan vervolgens in hun bedrijfskleuren gespoten willen hebben. Werkproces Liebherr-kranen spuiten Alle processen van het spuiten van kranen vinden plaats op onze locatie in Emmeloord. Onze vakmannen beschikken over de juiste kennis en werken met de nieuwste technieken om Liebherr-kranen te spuiten. De Liebherr-kraan wordt voor het spuiten gedeeltelijk gedemonteerd en wordt na afloop van het spuitproces weer gemonteerd voor het beste resultaat. Het plaatwerk van de Liebherr-kraan kan op die manier apart worden gespoten.

Grote Liebherr-kranen

Er zijn bij Gouweleeuw al heel wat Liebherr-kranen de revue gepasseerd. Zo hebben we grote Liebherr kranen gespoten als de Liebherr LG 1750, bestaande uit: – de basismachine van 96 ton – > 200 meter gieksecties – 20 stuks ballast  en andere bijbehorende componenten. Liebherr LTM 1750-9  Het spuiten van Liebherr-kranen kan in iedere gewenste kleur. Deze Liebherr LTM 1750-9 hebben we gespoten in de bedrijfskleuren van Capital Crane Limited uit Amerika. Onze spuiterij ligt slechts 1,5 uur verwijderd van de haven van Rotterdam. Hierdoor kunnen wij Liebherr-kranen spuiten van over de hele wereld. Indien gewenst nemen wij het transport van de kraan vanuit de haven en terug op ons.  Liebherr LG 1550 Voor Allelys uit Engeland hebben wij een Liebherr-kraan in hun bedrijfskleuren gespoten. Deze Liebherr LG 1550-kraan was een echt opknapproject. Na de renovatie hebben wij de kraan naar de haven van Rotterdam vervoerd en vanaf daar is de kraan weer terug verscheept naar Engeland. Benieuwd naar het eindresultaat van deze Liebherr LTM 1550? Bekijk dan de video naast de tekst. In deze video zie je het hele werkproces van deze Liebherr-kraan.

Grote Liebherr-kranen
Grote Liebherr-kranen

Liebherr kraan laten spuiten? Neem contact op!

Neem gerust een kijkje tussen al onze projecten van Liebherr-kranen. Heeft u interesse om uw Liebherr-kraan bij Gouweleeuw te laten spuiten? Dan kunt u eenvoudig en vrijblijvend via deze pagina een offerte aanvragen. 

Liebherr kraan laten spuiten? Neem contact op!
Liebherr kraan laten spuiten? Neem contact op!
24/7 Bereikbaar

Neem contact met ons op! +31 (0) 612 843 637

Recente projecten

Snelle levering

Veilig en zorgvuldig

24/7 bereikbaar

Full service spuiterij

 • Demontage
  Elke behandeling begint bij het demonteren van de machine. Zowel zware onderdelen als kleine onderdelen, al dan niet voorzien van elektronica of hydrauliek, worden afzonderlijk gedemonteerd.
  Lees meer
 • Reinigen
  Middels verschillende schoonmaaktechnieken in combinatie met specifieke ontvetters wordt elk onderdeel grondig gereinigd.
  Lees meer
 • Reparatie
  In geval van beschadiging of een technische storing schakelen wij voor u een monteur in die uw object reparareert.
  Lees meer
  • Voorbewerking
   Dit proces is één van de meest tijdrovende én belangrijkste processen. Per object wordt in de werkorder specifiek omschreven waar extra aandacht aan moet worden besteed.
   Lees meer
 • Stralen
  Stralen is een bijzonder effectieve manier om roest te verwijderen. Wij stralen met behulp van een straalrobot die het zware straalwerk lichter maakt.
  Lees meer
 • Schooperen
  Schooperen, ook wel metalliseren, vlamspuiten, vlamboogspuiten of zinkspuiten genaamd, is het aanbrengen van een zink- aluminiumlaag op staal.
  Lees meer
 • Coaten
  Direct na het stralen wordt er een 2 laags epoxyprimer aangebracht waardoor er een goede bescherming tegen roestvorming wordt gegarandeerd.
  Lees meer
 • Spuiten
  Het belangrijkste onderdeel van het conserveren van uw materieel is het aanbrengen van de verschillende verf- en laksystemen.
  Lees meer
 • Montage
  Als het object gespoten is komt deze terug op onze montage afdeling. Aan dit proces wordt veel aandacht besteed.
  Lees meer
 • Belettering
  Door een omvangrijke ervaring op het gebied van belettering wordt elk object voorzien van de gewenste bedrijfsuitstraling.
  Lees meer
 • Finishing Touch
  Uw machine staat klaar om weer terug gebracht te worden naar u. Maar eerst nog even de finishing touch:
  Lees meer