Coaten

Primers

Direct na het stralen wordt er een chromaatvrije, tweecomponenten epoxyprimer-surfacer aangebracht, waardoor een goede bescherming tegen roestvorming kan worden gegarandeerd. Dit proces is tevens de basis voor het aanbrengen van verf- en laksystemen binnen de C3, C4 en C5 normeringen.

Schooperen

Optioneel kunt u uw materieel bij ons laten schooperen. Wij schooperen onder andere velgen, plaatwerkdelen en andere onderdelen die bloot staan aan een hoge mechanische en klimatologische belasting.

Laksystemen

Het belangrijkste onderdeel van het conserveren van uw materieel is het aanbrengen van het verf- en laksysteem. Onze chromaatvrije, tweecomponenten epoxyprimer-surfacer en 2K high-solid polyurethaan topcoats, beschermen uw machines niet alleen, ze geven ook een langere levensduur met betere restwaarden en een professionele uitstraling.

Optioneel zijn wij in staat om uw object extra te voorzien van een laag 2K polyurethaan blanke lak. Het is geschikt als afwerklaag voor 2K Topcoats, waar betere weerstand tegen invloeden van buitenaf (chemische bestandheid) gewenst is.

 

24/7 Bereikbaar

Neem contact met ons op! +31 (0) 612 843 637

Snelle levering

Veilig en zorgvuldig

24/7 bereikbaar