Rupskranen spuiten

Rupskranen/vakwerkgiekdelen kranen spuiten
Rupskranen/vakwerkgiekdelen kranen spuiten

Rupskranen/vakwerkgiekdelen kranen spuiten

Bij Gouweleeuw is het spuiten van rupskranen onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Rupskranen spuiten is een vak apart en bij Gouweleeuw hebben wij als één van de weinigen in de wereld de capaciteit en de expertise om grote rupskranen te spuiten. Bent u van plan om een rupskraan aan te schaffen? Dan kunt u die bij ons in de gewenste kleuren laten spuiten.
Wij kunnen voor u het transport vanaf de haven naar Gouweleeuw verzorgen en de gespoten kraan weer terugzetten op de boot. Via de (voor u) dichtstbijzijnde haven kunt u uw rupskraan laten verschepen naar de onderstaande havens:

 • Haven van Rotterdam (NL) -> Gouweleeuw (2 uur)
 • Haven van Antwerpen (BE) -> Gouweleeuw (2 uur)
 • Bremerhaven (DE) -> Gouweleeuw (3 uur)

Daarnaast bieden wij een compleet dienstenpakket voor het spuiten van rupskranen, waaronder demontage, reiniging, reparatie, voorbewerking, stralen, schooperen, spuiten, montage en belettering. Gouweleeuw heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in het spuiten van rupskranen. Hieronder delen wij een aantal projecten van rupskranen/vakwerkgiekdelen die wij de afgelopen jaren hebben gespoten in onze spuiterij.

Tadano CC 8800-1

Het spuiten van een CC8800-1 rupskraan bewijst dat geen project te groot is voor Gouweleeuw! In de video delen wij het proces van het spuiten van deze rupskraan. Uniek in ons werkproces is dat wij in staat zijn om alle delen van de rupskraan intern te transporteren met eigen vervoermiddelen. Ook hebben wij intern een hefvermogen tot 50 ton!

Alle onderdelen van de Tadano CC 8800-1 zijn met tientallen vrachtwagens naar onze vestigingen in Emmeloord gebracht. Al het zware materieel van deze rupskraan is gereinigd in onze wasstraat, voorbewerkt door middel van schuren en uiteindelijk overgespoten met een nieuwe laklaag.

Tadano CC 8800-1
Tadano CC 8800-1
Liebherr LG-1550
Liebherr LG-1550

Liebherr LG-1550

Voor onze klant Allelys (Engeland) hebben we een Liebherr LG- 1550 gerestaureerd. We hebben het volledige proces vastgelegd in een video, waarin u kunt zien hoe deze grote kraan weer tot leven is gebracht. Bekijk de video en zie het resultaat van ons vakmanschap! Bij aflevering hebben wij de kraan weer op de boot naar Engeland gezet.

We zijn erg blij dat de eigenaar van Allelys enthousiast is over onze diensten. In hun recensie stond het volgende:

“I would like to thank Micha and his team for once again completing a mammoth task in a short period of time. At all times we were updated with progress and any unexpected items were dealt with quickly and professionally.

Gouweleeuw do not wash their hands when painting is completed, instead they make every effort to assist with transport arrangements to enable us to ship back to the UK quickly and simply. We have always found the quality of the work and the additional assistance from Gouweleeuw to be excellent but the speed of turn round is the big positive for us, these assets tie up a lot of capital and the longer they are off the road the more revenue lost, therefore it is no contest when looking at a crane refinisher!”

Tadano CC 3800-1

Voor onze klant Osprey Group hebben we een CC 3800-1 rupskraan gespoten, bestaande uit onder andere de basismachine en meer dan 400 meter aan mastdelen. 

Osprey Group is zeer tevreden over onze diensten en zegt het volgende: 

“Geweldig om te zien dat onze 650-tons Demag CC3800-1 rupskraan gespoten is en klaar staat om aan onze vloot te worden toegevoegd. Hij voldoet volledig aan de NRMM-emissiecontroles voor grote projecten in London en het HS2-project en hij staat al ingepland om onze klanten te ondersteunen. Bedankt, Micha Gouweleeuw, hij ziet er geweldig uit.”

Tadano CC 3800-1
Tadano CC 3800-1
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor rupskranen spuiten
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor rupskranen spuiten

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor rupskranen spuiten

Bent u geïnteresseerd in het laten spuiten van rupskranen? Via deze pagina kunt u eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

24/7 Bereikbaar

Neem contact met ons op! +31 (0) 612 843 637

Recente projecten

Snelle levering

Veilig en zorgvuldig

24/7 bereikbaar

Full service spuiterij

 • Demontage
  Elke behandeling begint bij het demonteren van de machine. Zowel zware onderdelen als kleine onderdelen, al dan niet voorzien van elektronica of hydrauliek, worden afzonderlijk gedemonteerd.
  Lees meer
 • Reinigen
  Middels verschillende schoonmaaktechnieken in combinatie met specifieke ontvetters wordt elk onderdeel grondig gereinigd.
  Lees meer
 • Reparatie
  In geval van beschadiging of een technische storing schakelen wij voor u een monteur in die uw object reparareert.
  Lees meer
  • Voorbewerking
   Dit proces is één van de meest tijdrovende én belangrijkste processen. Per object wordt in de werkorder specifiek omschreven waar extra aandacht aan moet worden besteed.
   Lees meer
 • Stralen
  Stralen is een bijzonder effectieve manier om roest te verwijderen. Wij stralen met behulp van een straalrobot die het zware straalwerk lichter maakt.
  Lees meer
 • Schooperen
  Schooperen, ook wel metalliseren, vlamspuiten, vlamboogspuiten of zinkspuiten genaamd, is het aanbrengen van een zink- aluminiumlaag op staal.
  Lees meer
 • Coaten
  Direct na het stralen wordt er een 2 laags epoxyprimer aangebracht waardoor er een goede bescherming tegen roestvorming wordt gegarandeerd.
  Lees meer
 • Spuiten
  Het belangrijkste onderdeel van het conserveren van uw materieel is het aanbrengen van de verschillende verf- en laksystemen.
  Lees meer
 • Montage
  Als het object gespoten is komt deze terug op onze montage afdeling. Aan dit proces wordt veel aandacht besteed.
  Lees meer
 • Belettering
  Door een omvangrijke ervaring op het gebied van belettering wordt elk object voorzien van de gewenste bedrijfsuitstraling.
  Lees meer
 • Finishing Touch
  Uw machine staat klaar om weer terug gebracht te worden naar u. Maar eerst nog even de finishing touch:
  Lees meer