Spierings kranen spuiten

Spierings-kranen spuiten
Spierings-kranen spuiten

Spierings-kranen spuiten

Bij Gouweleeuw staan we garant voor hoogwaardig spuitwerk voor diverse soorten en merken kranen. Onze expertise strekt zich uit tot mobiele kranen, rupskranen en torenkranen, maar bijvoorbeeld ook vrachtwagens, vuilniswagen en grondverzetmachines. We zijn er trots op dat we spuitwerk leveren voor gerenommeerde leveranciers zoals Tadano, Liebherr, Sany, Manitowoc en Spierings. Daarnaast verzorgen we ook spuitwerk voor kranendealers en eindgebruikers.

In onze spuiterij spuiten wij regelmatig Spierings-kranen. Is uw Spierings-kraan toe aan een nieuwe laklaag? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze ervaren vakmensen hebben al veel Spierings-kranen van een nieuwe laklaag voorzien in onze spuiterij. Hieronder delen wij een aantal voorbeelden van Spierings-kranen die bij ons zijn gespoten:

Spierings SK1265-AT6

Of het nu om een specifieke bedrijfskleur gaat of een ander gewenst ontwerp, we kunnen Spierings-kranen spuiten in elke denkbare kleur. Voor onze gewaardeerde klant Wagenborg Nedlift hebben we bijvoorbeeld een Spierings SK1265-AT6 in hun bedrijfskleuren gespoten. Dit is slechts één van de vele kranen die we voor Wagenborg Nedlift hebben mogen transformeren.

Spierings SK1265-AT6
Spierings SK1265-AT6
Spierings SK498-AT4 + Spierings SK597-AT4
Spierings SK498-AT4 + Spierings SK597-AT4

Spierings SK498-AT4 + Spierings SK597-AT4

Spierings SK498-AT4

Een ander prachtig voorbeeld is de Spierings SK498-AT4, die we hebben gespoten in de kenmerkende kleuren van onze klant Kuiphuis. De foto’s spreken voor zich en tonen het eindresultaat van ons spuitwerk aan deze Spierings-kraan.

Spierings SK597-AT4

Onze expertise reikt verder dan Nederland; we spuiten Spierings-kranen van over de hele wereld. Een opvallend project betrof de Spierings SK597-AT4 van het Finse kraanbedrijf Länsinostot. De cabine en beplating van deze Spierings-kraan zijn gespoten in een metallic gouden laklaag. 

Spierings AT-7 SK2400-018

Spierings Mobile Cranes heeft ons gevraagd de AT-7 SK2400-018 te voorzien van een opvallende nieuwe look, in lijn met de bedrijfskleuren van het Zwitserse kraanverhuurbedrijf, Flück. Onze precisie en vakmanschap kwamen hierbij goed van pas. Door gebruik te maken van speciale mallen hebben we zowel brede als smallere diagonale rode lijnen aangebracht op beide zijden van de onderwagencabine. Dit unieke ontwerp geeft de kraan niet alleen een professionele uitstraling, maar maakt deze ook direct herkenbaar als een trots onderdeel van het Flück-wagenpark.

Spierings AT-7 SK2400-018
Spierings AT-7 SK2400-018
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het spuiten van uw Spierings-kraan
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het spuiten van uw Spierings-kraan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het spuiten van uw Spierings-kraan

Bent u geïnteresseerd in het spuiten van Spierings-kranen door Gouweleeuw? Via deze pagina kunt u vrijblijvend en eenvoudig een offerte aanvragen.

24/7 Bereikbaar

Neem contact met ons op! +31 (0) 612 843 637

Recente projecten

Snelle levering

Veilig en zorgvuldig

24/7 bereikbaar

Full service spuiterij

 • Demontage
  Elke behandeling begint bij het demonteren van de machine. Zowel zware onderdelen als kleine onderdelen, al dan niet voorzien van elektronica of hydrauliek, worden afzonderlijk gedemonteerd.
  Lees meer
 • Reinigen
  Middels verschillende schoonmaaktechnieken in combinatie met specifieke ontvetters wordt elk onderdeel grondig gereinigd.
  Lees meer
 • Reparatie
  In geval van beschadiging of een technische storing schakelen wij voor u een monteur in die uw object reparareert.
  Lees meer
  • Voorbewerking
   Dit proces is één van de meest tijdrovende én belangrijkste processen. Per object wordt in de werkorder specifiek omschreven waar extra aandacht aan moet worden besteed.
   Lees meer
 • Stralen
  Stralen is een bijzonder effectieve manier om roest te verwijderen. Wij stralen met behulp van een straalrobot die het zware straalwerk lichter maakt.
  Lees meer
 • Schooperen
  Schooperen, ook wel metalliseren, vlamspuiten, vlamboogspuiten of zinkspuiten genaamd, is het aanbrengen van een zink- aluminiumlaag op staal.
  Lees meer
 • Coaten
  Direct na het stralen wordt er een 2 laags epoxyprimer aangebracht waardoor er een goede bescherming tegen roestvorming wordt gegarandeerd.
  Lees meer
 • Spuiten
  Het belangrijkste onderdeel van het conserveren van uw materieel is het aanbrengen van de verschillende verf- en laksystemen.
  Lees meer
 • Montage
  Als het object gespoten is komt deze terug op onze montage afdeling. Aan dit proces wordt veel aandacht besteed.
  Lees meer
 • Belettering
  Door een omvangrijke ervaring op het gebied van belettering wordt elk object voorzien van de gewenste bedrijfsuitstraling.
  Lees meer
 • Finishing Touch
  Uw machine staat klaar om weer terug gebracht te worden naar u. Maar eerst nog even de finishing touch:
  Lees meer