Manitowoc kranen spuiten

Manitowoc kranen spuiten
Manitowoc kranen spuiten

Manitowoc kranen spuiten

Bij Gouweleeuw hebben wij de ervaring en expertise om Manitowoc-kranen te spuiten. Of het nu gaat om het herstellen en spuiten van oudere Manitowoc-kranen of het spuiten van nieuwe Manitowoc-kranen uit de fabriek, in onze spuiterij spuiten wij alle soorten Manitowoc-kranen. Onze spuiterij kan kranen van elke grootte en vorm aan en we kunnen ze spuiten in elke gewenste kleur. Eventueel kan de Manitowoc-kraan na het spuiten in de gewenste kleuren met een blanke laklaag worden gespoten. De blanke laklaag zorgt voor een langer behoud van de gekleurde laklaag en een glimmend resultaat. 

In onze spuiterij hebben we al veel verschillende Manitowoc-kranen gespoten, zoals:

Grove GMK5170

Voor onze klant Berry Stravers hebben we een Grove GMK5170 gespoten in hun bedrijfskleuren: zilver-metallic en blauw. Samen zorgen deze twee kleuren voor een stoere en unieke look op de Manitowoc-kraan. Dit is weer een afgerond project waar we erg trots op zijn! In de video ziet u het spuitproces en het eindresultaat van het spuitwerk op deze Manitowoc-kraan.

Grove GMK5170
Grove GMK5170
4 x Grove GMK5250L-1
4 x Grove GMK5250L-1

4 x Grove GMK5250L-1

In samenwerking met onze klanten wordt elk project naar wens gespoten. Bij Gouweleeuw zijn de mogelijkheden eindeloos. In opdracht van Manitowoc Company hebben wij 4 Groves GMK5250L gespoten in de bedrijfskleuren van Aertssen Group. Met optimaal vakmanschap en diverse mallen hebben we een diagonale witte brede lijn op de onderwagen cabine en giek van de Manitowoc-kranen gespoten. Als extra beschermende afwerking hebben we de Manitowoc-kranen gespoten met blanke laklaag. 

Grove GMK 6300L-1

Het maakt niet uit waar ter wereld uw bedrijf gevestigd is, wij spuiten Manitowoc-kranen van over de hele wereld. Voor onze Ierse klant G. O’Brien Crane Hire Ltd. hebben wij een Grove GMK 6300 in hun bedrijfskleuren gespoten. G. O’Brien Crane Hire Ltd. zette de kraan op de boot richting de haven van Rotterdam. Wij hebben de kraan opgehaald bij de haven van Rotterdam en bij aflevering weer teruggezet op de boot naar Ierland. 

Grove GMK 6300L-1
Grove GMK 6300L-1
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Als u op zoek bent naar professioneel spuitwerk voor uw Manitowoc-kraan, kies dan voor Gouweleeuw. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

24/7 Bereikbaar

Neem contact met ons op! +31 (0) 612 843 637

Recente projecten

Snelle levering

Veilig en zorgvuldig

24/7 bereikbaar

Full service spuiterij

 • Demontage
  Elke behandeling begint bij het demonteren van de machine. Zowel zware onderdelen als kleine onderdelen, al dan niet voorzien van elektronica of hydrauliek, worden afzonderlijk gedemonteerd.
  Lees meer
 • Reinigen
  Middels verschillende schoonmaaktechnieken in combinatie met specifieke ontvetters wordt elk onderdeel grondig gereinigd.
  Lees meer
 • Reparatie
  In geval van beschadiging of een technische storing schakelen wij voor u een monteur in die uw object reparareert.
  Lees meer
  • Voorbewerking
   Dit proces is één van de meest tijdrovende én belangrijkste processen. Per object wordt in de werkorder specifiek omschreven waar extra aandacht aan moet worden besteed.
   Lees meer
 • Stralen
  Stralen is een bijzonder effectieve manier om roest te verwijderen. Wij stralen met behulp van een straalrobot die het zware straalwerk lichter maakt.
  Lees meer
 • Schooperen
  Schooperen, ook wel metalliseren, vlamspuiten, vlamboogspuiten of zinkspuiten genaamd, is het aanbrengen van een zink- aluminiumlaag op staal.
  Lees meer
 • Coaten
  Direct na het stralen wordt er een 2 laags epoxyprimer aangebracht waardoor er een goede bescherming tegen roestvorming wordt gegarandeerd.
  Lees meer
 • Spuiten
  Het belangrijkste onderdeel van het conserveren van uw materieel is het aanbrengen van de verschillende verf- en laksystemen.
  Lees meer
 • Montage
  Als het object gespoten is komt deze terug op onze montage afdeling. Aan dit proces wordt veel aandacht besteed.
  Lees meer
 • Belettering
  Door een omvangrijke ervaring op het gebied van belettering wordt elk object voorzien van de gewenste bedrijfsuitstraling.
  Lees meer
 • Finishing Touch
  Uw machine staat klaar om weer terug gebracht te worden naar u. Maar eerst nog even de finishing touch:
  Lees meer