Elektrische kranen spuiten

Elektrische kranen spuiten
Elektrische kranen spuiten

Elektrische kranen spuiten

Behalve in het spuiten van kranen zijn we bij Gouweleeuw ook gespecialiseerd in het spuiten van elektrische kranen. Het spuiten van elektrische kranen vereist vanwege de elektronische componenten speciale zorg en aandacht. Het is in elk deel van het werkproces belangrijk dat er geen elektrische spanning meer op de kraan staat. De elektronische componenten moeten voor het wassen van de kraan waterdicht worden gemaakt. Verder verloopt het werkproces bij het spuiten van een elektrische kraan in onze spuiterij niet anders dan bij het spuiten van een brandstofgedreven kraan.

Bij Gouweleeuw geloven we in innovatie en vooruitgang. Daarom zijn we er trots op om elektrische kranen te spuiten, die een belangrijke rol spelen in de duurzame ontwikkeling van de bouw- en transportbranche. Vanwege de toenemende vraag naar emissieloze machines verwachten wij de komende jaren in onze spuiterij veel elektrische kranen te spuiten.

Inmiddels hebben we in onze spuiterij al een aantal elektrische kranen gespoten, waaronder:

Sany SCE800TB-EV

De Sany SCE800TB-EV is de eerste volledig elektrische telescooprupskraan in Europa met een liftcapaciteit van 80 ton. Voor VolkerWessels hebben we een exemplaar van de Sany SCE800TB-EV in hun bedrijfskleuren gespoten, die in 2022 op de Bauma-beurs in Duitsland is tentoongesteld. Een andere Sany SCE800TB-EV hebben we voor Gebroeders van ’t Hek onder handen genomen en voorzien van hun bedrijfskleuren.

Sany SCE800TB-EV
Sany SCE800TB-EV
Liebherr LR 1160.1
Liebherr LR 1160.1

Liebherr LR 1160.1

Voor onze klant Boer B.V. hebben we een Liebherr LR 1160.1 in hun bedrijfskleuren gespoten. Deze Liebherr LR 1160.1 is één van de eerste van dit type kranen in Nederland. Als extra afwerking is de hele kraan gespoten met een blanke laklaag. Deze blanke laklaag zorgt voor een langer behoud van de kleur en geeft een glanzend resultaat. We zijn blij dat wij het spuitwerk mochten uitvoeren op deze bijzondere kraan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het spuiten van elektrische kranen

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het spuiten van uw elektrische kranen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. Samen kunnen we de toekomst van de bouwsector vormgeven met duurzame, elektrische kranen die gezien mogen worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het spuiten van elektrische kranen
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het spuiten van elektrische kranen
24/7 Bereikbaar

Neem contact met ons op! +31 (0) 612 843 637

Recente projecten

Snelle levering

Veilig en zorgvuldig

24/7 bereikbaar

Full service spuiterij

 • Demontage
  Elke behandeling begint bij het demonteren van de machine. Zowel zware onderdelen als kleine onderdelen, al dan niet voorzien van elektronica of hydrauliek, worden afzonderlijk gedemonteerd.
  Lees meer
 • Reinigen
  Middels verschillende schoonmaaktechnieken in combinatie met specifieke ontvetters wordt elk onderdeel grondig gereinigd.
  Lees meer
 • Reparatie
  In geval van beschadiging of een technische storing schakelen wij voor u een monteur in die uw object reparareert.
  Lees meer
  • Voorbewerking
   Dit proces is één van de meest tijdrovende én belangrijkste processen. Per object wordt in de werkorder specifiek omschreven waar extra aandacht aan moet worden besteed.
   Lees meer
 • Stralen
  Stralen is een bijzonder effectieve manier om roest te verwijderen. Wij stralen met behulp van een straalrobot die het zware straalwerk lichter maakt.
  Lees meer
 • Schooperen
  Schooperen, ook wel metalliseren, vlamspuiten, vlamboogspuiten of zinkspuiten genaamd, is het aanbrengen van een zink- aluminiumlaag op staal.
  Lees meer
 • Coaten
  Direct na het stralen wordt er een 2 laags epoxyprimer aangebracht waardoor er een goede bescherming tegen roestvorming wordt gegarandeerd.
  Lees meer
 • Spuiten
  Het belangrijkste onderdeel van het conserveren van uw materieel is het aanbrengen van de verschillende verf- en laksystemen.
  Lees meer
 • Montage
  Als het object gespoten is komt deze terug op onze montage afdeling. Aan dit proces wordt veel aandacht besteed.
  Lees meer
 • Belettering
  Door een omvangrijke ervaring op het gebied van belettering wordt elk object voorzien van de gewenste bedrijfsuitstraling.
  Lees meer
 • Finishing Touch
  Uw machine staat klaar om weer terug gebracht te worden naar u. Maar eerst nog even de finishing touch:
  Lees meer