Telescoopkranen spuiten

Telescoopkranen spuiten
Telescoopkranen spuiten

Telescoopkranen spuiten

Bij Gouweleeuw zijn we onder andere gespecialiseerd in het spuiten van telescoopkranen. Dankzij onze grote spuitcabines zijn wij in staat om telescoopkranen van elk formaat te spuiten. Het spuiten van telescoopkranen kan in iedere gewenste kleur. Bij Gouweleeuw spuiten we telescoopkranen voor fabrikanten, importeurs, dealers en eindgebruikers.

Werkwijze telescoopkraan spuiten:

De telescoopkraan wordt eerst gedeeltelijk gedemonteerd. Het plaatwerk van de telescoopkraan wordt apart voorbewerkt en in de spuiterij gespoten. Na het demonteren wordt de telescoopkraan in de wasplaats gereinigd. Vervolgens wordt de kraan geschuurd en de delen die niet gespoten mogen worden plakken we af. Hierna wordt de telescoopkraan voorzien van een primerlaag en daarna wordt hij in de gewenste laklaag gespoten. Indien gewenst kan de kraan ook nog met een blanke laklaag worden gespoten.

Na dit proces wordt de telescoopkraan naar onze op maat gemaakte spuitcabine gereden voor het spuitwerk op de telescoopmast. De mast wordt deel voor deel uitgeschoven zodat alle telescoopdelen van een primerlaag voorzien en daarna in de gewenste laklaag gespoten kunnen worden. Wanneer de telescoopkraan volledig is gespoten, wordt hij op de afdeling montage gemonteerd en indien nodig van belettering voorzien.

Voordat de kraan wordt afgeleverd, wordt hij door de kwaliteitscontroleur gecontroleerd. En wanneer de telescoopkraan helemaal klaar is, krijgt hij een Gouweleeuw-kwaliteitssticker. 

In onze spuiterij hebben we al veel verschillende telescoopkranen gespoten, zoals:

Liebherr LTM 1230-5

Voor onze klant G. O’Brien Crane Hire Ltd. uit Ierland hebben wij een Liebherr LTM 1230-5 gespoten. Zij zetten de telescoopkraan aan boord van de boot naar Rotterdam en wij haalden de kraan op uit de haven. De telescoopkraan is gespoten in de opvallende bedrijfskleuren van G. O’Brien Crane Hire Ltd. Bij aflevering zetten wij de kraan terug op de boot naar Ierland!

Liebherr LTM 1230-5
Liebherr LTM 1230-5
Liebherr LTM 1650-8
Liebherr LTM 1650-8

Liebherr LTM 1650-8

Voor onze klant Wagenborg Nedlift hebben wij een Liebherr LTM 1650-8 gespoten. De telescoopkraan is gespoten in de bedrijfskleuren van Wagenborg Nedlift en in deze video delen we het verbluffende resultaat van deze 8-assige telescoopkraan. Dankzij het rode spuitwerk is deze telescoopkraan een echte blikvanger geworden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het laten spuiten van uw telescoopkraan

Vertrouw op onze expertise en laat uw telescoopkraan spuiten door Gouweleeuw. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het laten spuiten van uw telescoopkraan
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het laten spuiten van uw telescoopkraan
24/7 Bereikbaar

Neem contact met ons op! +31 (0) 612 843 637

Recente projecten

Snelle levering

Veilig en zorgvuldig

24/7 bereikbaar

Full service spuiterij

 • Demontage
  Elke behandeling begint bij het demonteren van de machine. Zowel zware onderdelen als kleine onderdelen, al dan niet voorzien van elektronica of hydrauliek, worden afzonderlijk gedemonteerd.
  Lees meer
 • Reinigen
  Middels verschillende schoonmaaktechnieken in combinatie met specifieke ontvetters wordt elk onderdeel grondig gereinigd.
  Lees meer
 • Reparatie
  In geval van beschadiging of een technische storing schakelen wij voor u een monteur in die uw object reparareert.
  Lees meer
  • Voorbewerking
   Dit proces is één van de meest tijdrovende én belangrijkste processen. Per object wordt in de werkorder specifiek omschreven waar extra aandacht aan moet worden besteed.
   Lees meer
 • Stralen
  Stralen is een bijzonder effectieve manier om roest te verwijderen. Wij stralen met behulp van een straalrobot die het zware straalwerk lichter maakt.
  Lees meer
 • Schooperen
  Schooperen, ook wel metalliseren, vlamspuiten, vlamboogspuiten of zinkspuiten genaamd, is het aanbrengen van een zink- aluminiumlaag op staal.
  Lees meer
 • Coaten
  Direct na het stralen wordt er een 2 laags epoxyprimer aangebracht waardoor er een goede bescherming tegen roestvorming wordt gegarandeerd.
  Lees meer
 • Spuiten
  Het belangrijkste onderdeel van het conserveren van uw materieel is het aanbrengen van de verschillende verf- en laksystemen.
  Lees meer
 • Montage
  Als het object gespoten is komt deze terug op onze montage afdeling. Aan dit proces wordt veel aandacht besteed.
  Lees meer
 • Belettering
  Door een omvangrijke ervaring op het gebied van belettering wordt elk object voorzien van de gewenste bedrijfsuitstraling.
  Lees meer
 • Finishing Touch
  Uw machine staat klaar om weer terug gebracht te worden naar u. Maar eerst nog even de finishing touch:
  Lees meer