Torenkranen spuiten

Torenkranen spuiten
Torenkranen spuiten

Torenkranen spuiten

Bij Gouweleeuw hebben we veel ervaring en expertise in het spuiten van torenkranen. Of het nu gaat om het spuiten van gebruikte of van nieuwe torenkranen, wij zorgen voor een professioneel spuitresultaat. Onze spuiterij beschikt over grote spuitcabines die speciaal zijn ontworpen om onder andere torenkranen te kunnen spuiten. Naast torenkranen spuiten wij ook mobiele kranen en rupskranen.

Werkproces torenkranen spuiten

Alle werkprocessen van het spuiten van torenkranen vinden plaats op onze locatie in Emmeloord. Onze vakmannen beschikken over de juiste kennis en werken met de nieuwste technieken om torenkranen te spuiten. Het spuiten van een torenkraan is dan ook een klus voor specialisten. De hele giek, ladder en cabine etc. moeten gedemonteerd worden voor een mooi eindresultaat. Doordat alle spuitprocessen op onze eigen locatie in Emmeloord plaatsvinden, kunnen we efficiënt werken en de kwaliteit van het spuitwerk op de torenkraan nauwlettend controleren.

De onderstaande torenkranen hebben we onder andere in onze spuiterij gespoten:

Spierings AT-7 SK2400-019

Bij Gouweleeuw spuiten wij torenkranen van over de hele wereld. Voor het Zweedse kraanbedrijf Jinert hebben wij een Spierings AT-7 SK2400-019 in hun opvallende bedrijfskleuren gespoten.

Spierings AT-7 SK2400-019
Spierings AT-7 SK2400-019
Spierings AT-4 SK597
Spierings AT-4 SK597

Spierings AT-4 SK597

Deze Spierings AT4 hebben we gespoten in de bedrijfskleuren van het Finse kraanbedrijf Länsinostot. De cabine en beplating zijn gespoten in een metallic gouden laklaag. In de video ziet u een deel van het proces van het spuiten van de metallic laklaag op deze torenkraan. Het spuiten van metallic kleuren op een kraan is een uiterst zorgvuldig proces.

Spierings AT-7 SK2400-018

In opdracht van Spierings Mobile Cranes hebben we de AT-7 SK2400-018 in de bedrijfskleuren van het Zwitserse kraanverhuurbedrijf Flück gespoten. Met behulp van mallen hebben we een brede en een smallere diagonale rode lijn op beide zijden van de onderwagencabine gespoten.

Spierings AT-7 SK2400-018
Spierings AT-7 SK2400-018
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het laten spuiten van torenkranen
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het laten spuiten van torenkranen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het laten spuiten van torenkranen

Heeft u interesse om uw torenkraan bij Gouweleeuw te laten spuiten? Dan kunt u eenvoudig en vrijblijvend via deze pagina een offerte aanvragen.

24/7 Bereikbaar

Neem contact met ons op! +31 (0) 612 843 637

Recente projecten

Snelle levering

Veilig en zorgvuldig

24/7 bereikbaar

Full service spuiterij

 • Demontage
  Elke behandeling begint bij het demonteren van de machine. Zowel zware onderdelen als kleine onderdelen, al dan niet voorzien van elektronica of hydrauliek, worden afzonderlijk gedemonteerd.
  Lees meer
 • Reinigen
  Middels verschillende schoonmaaktechnieken in combinatie met specifieke ontvetters wordt elk onderdeel grondig gereinigd.
  Lees meer
 • Reparatie
  In geval van beschadiging of een technische storing schakelen wij voor u een monteur in die uw object reparareert.
  Lees meer
  • Voorbewerking
   Dit proces is één van de meest tijdrovende én belangrijkste processen. Per object wordt in de werkorder specifiek omschreven waar extra aandacht aan moet worden besteed.
   Lees meer
 • Stralen
  Stralen is een bijzonder effectieve manier om roest te verwijderen. Wij stralen met behulp van een straalrobot die het zware straalwerk lichter maakt.
  Lees meer
 • Schooperen
  Schooperen, ook wel metalliseren, vlamspuiten, vlamboogspuiten of zinkspuiten genaamd, is het aanbrengen van een zink- aluminiumlaag op staal.
  Lees meer
 • Coaten
  Direct na het stralen wordt er een 2 laags epoxyprimer aangebracht waardoor er een goede bescherming tegen roestvorming wordt gegarandeerd.
  Lees meer
 • Spuiten
  Het belangrijkste onderdeel van het conserveren van uw materieel is het aanbrengen van de verschillende verf- en laksystemen.
  Lees meer
 • Montage
  Als het object gespoten is komt deze terug op onze montage afdeling. Aan dit proces wordt veel aandacht besteed.
  Lees meer
 • Belettering
  Door een omvangrijke ervaring op het gebied van belettering wordt elk object voorzien van de gewenste bedrijfsuitstraling.
  Lees meer
 • Finishing Touch
  Uw machine staat klaar om weer terug gebracht te worden naar u. Maar eerst nog even de finishing touch:
  Lees meer